Ruladă cu bacon și ciuperci
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Spală și toacă mărunt ciupercile. Pisează usturoiul și toacă mărarul mărunt.
Sotează ciupercile împreună cu usturoiul în puțin ulei de măsline. Asezonează cu sare și piper. Gătește până când se evaporă apa, aproximativ 10 minute.
Tapetează o tavă cu hârtie de copt și așază 4 felii de pâine la distanță una de alta.
Așază câte o felie de cașcaval pe fiecare felie de pâine, iar deasupra o felie de prosciutto. Mai așază o felie de cașcaval, iar deasupra ei, o felie de pâine scobită.
Sparge câte un ou în fiecare scobitură și deasupra așază ciupercile sotate.
Dă la cuptor pentru aproximativ 15 minute sau până când oul este gătit și pâinea este crocantă.
În meniurile noastre, alegem prosciutto pentru savoarea sa delicată și versatilitatea în preparate, dar și pentru că există variante curate, fără afumare și fără aditivi inutili. Optăm pentru prosciutto maturat tradițional, care conține doar carne de porc, sare și condimente, oferind un gust autentic și o textură fină. Astfel, ne asigurăm că includem în rețetele noastre ingrediente de calitate, care respectă principiile unei alimentații echilibrate.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei