Ruladă cu bacon și ciuperci
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă pe răzătoare cașcavalul și toacă ceapa mărunt.
Topește untul. Păstrează o lingură de unt pentru a unge plăcile aparatului.
Bate ouăle, adaugă chefirul și omogenizează. Toarnă untul topit și ușor răcit peste amestecul de ouă, amestecând continuu.
Adaugă făina și praful de copt, apoi amestecă până obții un aluat gros. În funcție de consistența chefirului, ajustează cantitatea de făină.
Între timp, încinge aparatul de waffles. Adaugă cașcavalul și ceapa verde în compoziție și încorporează-le bine.
Unge plăcile aparatului de waffles cu unt și toarnă câte 2-3 linguri de aluat în fiecare placă. Închide aparatul și coace waffles-urile conform indicațiilor din manual, aproximativ 5 minute.
Aluaturile pot fi o textură dificil de gestionat de către urmași întrucât, asemănător miezului de pâine, în contact cu saliva, pot forma o „bilă” greu de mestecat. În categoria aluaturilor pe care le poți folosi pentru a-l obișnui pe micul gurmand includem și wafele. Acestea sunt subțiri și, gătite corespunzător, au un înveliș crocant.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei