Ruladă cu bacon și ciuperci
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă drumul cuptorului la 200 de grade Celsius.
Mărunțește nucile cu ajutorul blenderului. Nu este nevoie să le mărunțești foarte fin.
Într-un bol, amestecă toate ingredientele pentru biscuiți, mai puțin parmezanul (100 g nucă, 100 ml ulei sau unt topit, 120 g făină, 100 ml lapte, sare). Rezultatul va fi un aluat puțin lipicios. Dacă este foarte lipicios, completează cu 1 linguriță de făină.
Răstoarnă aluatul pe hârtie de copt. Așază o altă hârtie deasupra și întinde aluatul într-un strat subțire (0,5 cm).
Decupează cu ajutorul unui cuțit forma de biscuiți.
Tava intră la cuptor pentru aproximativ 15-18 minute.
Pentru dip, lasă curmalele la hidratat în apă fierbinte cât să le acoperi (aproximativ 10 minute).
Scurge apa și amestecă în blender curmalele împreună cu 1-2 linguri din apa în care au stat. Adaugă apoi brânza, 1 lingură de ulei de măsline și 1 lingură de iaurt grecesc. Opțional, adaugă 1 fir de ceapă verde.
Biscuiții pot fi păstrat într-un recipient închis ermetic, în loc răcoros, pentru până la 5 zile.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei