Ruladă cu bacon și ciuperci
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie mărunt căpșunile. Într-un bol mare sau trei borcane individuale, combină fulgii de ovăz, semințele de chia, laptele de ovăz, căpșunile și siropul de arțar. Amestecă bine.
Acoperă și lasă la frigider peste noapte (sau cel puțin 4 ore).
Amestecă iaurtul de soia cu siropul de arțar și sucul de lămâie până devine cremos, tip chesecake.
Împarte baza de ovăz în boluri sau borcane, nivelează, apoi adaugă stratul de „cheesecake” deasupra.
Presară biscuiții sfărâmați pe marginea bolurilor și adaugă căpșuni proaspete.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei