Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.
Scurge și clătește lintea. Taie roșiile cherry pe jumătate. Taie ardeiul, ceapa și vintele cuburi de 1,5 cm. Pisează usturoiul.
Într-o tavă cu hârtie de copt, adaugă lintea, roșiile cherry, ardeiul, vinetele, ceapa roșie, gnocchi și usturoiul.
Amestecă ingredientele pentru dressingul grecesc.
Stropește toate ingredientele din tavă cu dressingul grecesc și amestecă bine pentru a te asigura că totul este uniform acoperit.
Coace în cuptor timp de 25 de minute, amestecând totul după 15 minute.
După cele 25 de minute, presară brânză de capră (sau feta) sfărâmată peste ingredientele din tavă și mai coace încă 5 minute.
Servește imediat, decorând cu un mix de ierburi proaspete tocate (pătrunjel, mărar și mentă), și opțional, un strop de ulei de măsline și o mână de măsline kalamata tăiate în felii.
Poți omite brânza de capră.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei