Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Când sunt gata, scurge-le și clătește-le cu apă rece până se răcesc.
Încălzește o tigaie mare la foc mare. Când este bine încinsă, adaugă uleiul de măsline pentru a unge tigaia. Pune boabele de porumb într-un strat uniform și condimentează cu sare și piper. Acoperă tigaia cu un capac și gătește 5 minute, până când porumbul este frumos rumenit pe fund. Îndepărtează capacul, redu focul la mediu și adaugă usturoiul tocat. Gătește încă 1-2 minute, apoi lasă la răcit.
Toacă ceapa verde, adaug-o peste usturoi și porumb. Rade brânza (păstrează puțină și pentru garnitură).
Într-un blender, mixează smântâna, oul fiert tare, muştarul, curry roșu și sucul de lime, până se omogenizează. Adaugă sare și piper.
Într-un bol mare (sau în oala cu paste), amestecă pastele răcite cu porumbul răcit, ceapă verde și brânza. Toarnă dressing-ul chipotle lime, amestecă și gustă pentru a ajusta cu sare și piper, dacă e nevoie.
Transferă într-o farfurie de servire și garnisește cu brânza păstrată pentru decor. Servește imediat sau păstrează la frigider până la servire.
Pasta de curry este picantă, astfel încât o poți înlocui cu boia de ardei iute și curry.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei