Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Vită stir-fry cu noodles

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Amestecă într-un bol carnea de vită tăiată subțire cu sosul de soia, amidonul de porumb și uleiul de susan. Lasă la marinat 15 minute.

Pasul 2:

Fierbe tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Scurge-i și pune-i deoparte.

Pasul 3:

Amestecă într-un bol sosul de soia, mierea, ghimbirul ras, usturoiul tocat fin și apa. Amestecă bine și lasă deoparte.

Pasul 4:

Încinge 10 ml de ulei într-o tigaie mare sau wok, la foc mediu-mare. Adaugă carnea marinată și gătește-o 2-3 minute, până se rumenește. Scoate-o din tigaie și pune-o deoparte.

Pasul 5:

Adaugă restul de ulei în tigaie. Pune broccoli bucățele, ardeiul feliat și morcovii răzuiți. Sotează 3-4 minute, până devin fragede, dar ușor crocante.

Pasul 6:

Pune carnea înapoi în tigaie peste legume. Toarnă sosul și amestecă. Adaugă 5 g amidon dizolvat în 10 ml apă și amestecă până când sosul se îngroașă.

Pasul 7:

Adaugă tăițeii fierți și amestecă bine, astfel încât totul să fie acoperit de sos.

Tips & Tricks

Păstrează acest preparat pentru urmașii cu vârste mai mari de un an. Carnea de vită poate avea o textură dificil de gestionat, iar conținutul de soia vine la pachet cu o cantitate mare de sodiu, nepotrivită micilor gurmanzi.

Folosește carne de vită sirolin sau flank steak.
Poți folosi tăieței de orez sau de grâu.

Te-ar putea interesa si ...

Ouă fructate

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments