Ruladă cu bacon și ciuperci
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Amestecă într-un bol carnea de vită tăiată subțire cu sosul de soia, amidonul de porumb și uleiul de susan. Lasă la marinat 15 minute.
Fierbe tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Scurge-i și pune-i deoparte.
Amestecă într-un bol sosul de soia, mierea, ghimbirul ras, usturoiul tocat fin și apa. Amestecă bine și lasă deoparte.
Încinge 10 ml de ulei într-o tigaie mare sau wok, la foc mediu-mare. Adaugă carnea marinată și gătește-o 2-3 minute, până se rumenește. Scoate-o din tigaie și pune-o deoparte.
Adaugă restul de ulei în tigaie. Pune broccoli bucățele, ardeiul feliat și morcovii răzuiți. Sotează 3-4 minute, până devin fragede, dar ușor crocante.
Pune carnea înapoi în tigaie peste legume. Toarnă sosul și amestecă. Adaugă 5 g amidon dizolvat în 10 ml apă și amestecă până când sosul se îngroașă.
Adaugă tăițeii fierți și amestecă bine, astfel încât totul să fie acoperit de sos.
Păstrează acest preparat pentru urmașii cu vârste mai mari de un an. Carnea de vită poate avea o textură dificil de gestionat, iar conținutul de soia vine la pachet cu o cantitate mare de sodiu, nepotrivită micilor gurmanzi.
Folosește carne de vită sirolin sau flank steak.
Poți folosi tăieței de orez sau de grâu.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei