Ruladă cu bacon și ciuperci
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie merele cuburi.
Într-o tigaie sau oală, topește untul la foc mediu spre mic. Adaugă cuburile de mere, scorțișoara, siropul de arțar și ovăzul, apoi gătește amestecând constant, până când merele și ovăzul se rumenesc și capătă o nuanță maro-aurie. Amestecă frecvent pentru a preveni lipirea sau arderea fulgilor de ovăz.
Pune iaurtul într-un bol și toarnă deasupra amestecul gătit. La final, adaugă untul preferat ca topping. Amestecă untul în preparat pentru a minimiza riscul de înec.
Pentru urmașii care încă nu consumă cu succes bucăți mai dificile de alimente, asigură-te că nu se formează bucăți tari din amestecul cu fulgi de ovăz. Poți separa fulgii cu ajutorul unei furculițe. De asemenea, gătește merele până când acestea au o consistență moale. După vârsta de un an, poți oferi preparatul fără aceste modificări, dacă abilitățile urmașului permit acest lucru.
Poți înlocui untul cu ulei de cocos, iaurtul grecesc cu iaurt de cocos, untul de arahide cu unt de caju.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei