Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Cină Valentine

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare, la foc mediu. Adaugă ceapa și usturoiul și gătește-le până devin moi și translucide, aproximativ 3-4 minute. Adaugă fructele de mare mărunțite și peștele, gătește-le 5-7 minute, până se rumenesc ușor. Dacă folosești vin alb, adaugă-l acum și lasă-l să se evapore.

Pasul 2:

Adaugă roșiile pasate, ricotta și smântâna, apoi amestecă bine. Condimentează cu sare, piper și ierburi proaspete. Lasă la foc mic 10 minute, până când sosul se îngroașă puțin.

Pasul 3:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Toarnă un strat subțire de amestec de fructe de mare pe fundul unei tăvi de copt (25×20 cm sau similar).

Pasul 4:

Așază un strat de foi de lasagna, apoi un strat de umplutură cu fructe de mare. Continuă să alternezi foile de lasagna cu umplutura, asigurându-te că ultimul strat este de fructe de mare.

Pasul 5:

Presară mozzarella rasă și parmezan pentru un strat de brânză topită și crocantă.

Pasul 6:

Acoperă tava cu hârtie de copt și folie de aluminiu, apoi coace timp de 25 de minute. După acest timp, îndepărtează folia și mai lasă la cuptor încă 10 minute, până când brânza este topită și aurie.

Pasul 7:

Lasă lasagna să se răcească 5-10 minute înainte de a o tăia.

Observații

Poți folosi calamar, creveți, midii sau combinație.
Poți înlocui codul cu file de doradă.

Te-ar putea interesa si ...

Ouă fructate

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments