Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă drumul cuptorului la 180 de grade Celsius, căldură sus-jos.
Spală și taie broccoli. Decojește și tulpina acestuia, apoi tai-o în rondele de aproximativ 0,5 cm.
Așază toate bucățile pe o tavă cu hârtie de copt. Presară ulei de măsline, sare și bucăți de feta.
Tava intră la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.
Separat, amestecă 2 linguri de tahini și 1 lingură de sirop de arțar. Când broccoli este gata, presară deasupra lui.
Pentru a verifica dacă bahețelele pentru degețele sunt suficient de moi, aplatizează-le cu ajutorul degetului mare și degetului arătător. Dacă acestea pot fi ușor zdrobite, au trecut testul. Deși acest preparat este gătit la cuptor și va avea anumite părți mai crocante, el poate fi oferit și urmașilor. Astfel de bucăți nu reprezintă o provocare, însă vor fi folosite cu succes pentru a ajuta la desensibilizarea reflexului de gag. Evită să oferi sirop de arțar urmașilor cu vârste mici. În schimb, amestecă în blender un măr dulce fără coajă (se va transforma în piure), adaugă puțin tahini (alergen) și poftă bună împreună!
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei