Ruladă cu bacon și ciuperci
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune apa sau laptele la fiert. Când începe să clocotească, adaugă ovăzul și semințele de chia, apoi amestecă constant timp de 4-5 minute.
Ia cratița de pe foc și lasă terciul să se răcească puțin. Dacă dorești, poți adăuga miere sau sirop de arțar pentru îndulcire.
Montează terciul în boluri, adaugă deasupra cubulețele de mango și migdalele mărunțite.
Circulă în mediul online ideea că la mic dejun nu ar fi sănătos să consumăm cereale. Oare așa să fie? Răspunsul nostru: depinde. Depinde ce fel de cereale. Dacă sunt cereale integrale, atunci acestea sunt un aliment recomandat pentru mic dejun, pentru că nu determină o creștere glicemică rapidă și, fiind bogate în fibre, sunt sățioase, asigurându-ți timp suficient până la următoarea masă. Semințele de chia și migdalele vin cu o completare de grăsimi și omega-3, laptele, bogat în proteine și calciu, iar fructele aduc cu ele o infuzie de vitamine și voie bună. Evită pe cât posibil orice fel de îndulcitor, pentru că fructele și ovăzul furnizează suficientă energie organismului ca să facă față unei zile de școală sau de lucru.
Poți înlocui laptele cu apă și miere cu sirop de arțar.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei