Drob cu stafide
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Împarte cantitățile în 3. Dă brânzeturile pe răzătoare. Adaugă semințele de susan în tigaie și prăjește-le până devin aurii, formând în mijloc un „cuib”.
Presară semințele de susan cu amestecul de brânzeturi.
Adaugă puțin unt în centru, apoi ouăle. Asezonează cu sare și piper. Îndoaie marginile cu brânza spre interior.
Pentru urmași cu vârste mai mici de doi ani, asigură-te că ouăle sunt gătite corespunzător.
Cum poți transforma un mic dejun obișnuit într- unul bogat în calciu, un mineral atât de important? Pentru că sistemul osos atinge maturitatea abia în jurul vârstei de 20 de ani, atât copiii, cât și adolescenții au un necesar crescut de calciu. De asemenea, în perioada copilăriei, calciul are un rol esențial în dezvoltarea danturii, a transmisiei nervoase, dar și în diverse funcții metabolice. Dezvoltarea motorie este influențată de calciu care are rol în contracția și relaxarea musculară. Corpul nostru nu poate produce calciu, iar în caz de deficit, va lua din oase și/sau dinți. De aceea, lângă ouăle pe care poate obișnuiești să le consumi la micul dejun, adaugă o bucățică de brânză sau de semințe de susan, care furnizează și ele calciu. În plus, indiferent de vârstă, amintește-ți în lunile cu R să asiguri necesarul de vitamina D.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei