Baghetă de primăvară
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mică, la foc mediu.
Călește ceapa timp de 3-4 minute, până devine aurie și moale. Adaugă usturoiul și mai călește 30 de secunde.
Presară făina peste ceapă și usturoi, amestecând continuu timp de 1 minut, până când făina capătă o culoare ușor aurie.
Toarnă treptat supa, amestecând continuu cu un tel, pentru a evita formarea cocoloașelor.
Adaugă sosul de soia, piperul și salvie.
Fierbe sosul la foc mic timp de 8-10 minute, amestecând ocazional, până când se îngroașă la consistența dorită.
Pasează-l cu un blender de mână și servește-l peste mâncarea masa ciobanului. Găsești aici rețeta pentru masa ciobanului: Masa ciobanului.
Pentru o variantă fără gluten folosește 1 lingură făină de ovăz.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei