Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe ouăle timp de 10-12 minute, până când devin tari. După ce s-au răcit ușor, curăță-le de coajă și taie-le în bucăți mici. Pentru urmași începători, taie-le sferturi. Feliază castraveții și ceapa subțire, iar pătrunjelul toacă-l mărunt.
Într-un bol mic, pregătește dressingul: combină iaurtul grecesc, muștarul boabe, mierea, usturoiul tocat, sucul de lămâie, sarea, piperul și fulgii de chili. Gustă și ajustează condimentele după preferință. Adaptează sosul în funcție de vârsta urmașului (spre exemplu, pentru cei mai mici de 1 an, omite mierea).
Într-un bol mare, pune castraveții feliați, ouăle tăiate, pătrunjelul.
Toarnă dressingul peste ingredientele din bol și amestecă ușor, până când toate ingredientele sunt bine acoperite cu sos.
Acoperă salata și las-o la frigider pentru cel puțin 30 de minute, astfel încât aromele să se întrepătrundă. Înainte de servire, amestecă din nou.
Pentru micii gurmanzi, această salată poate fi servită prin separarea ingredientelor (ouă, castravete și ceapă) și oferirea separată a sosului (într-un bol mic, în care el să înmoaie ingredientele).
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei