Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Pasează cu o furculiță bananele. Taie para cubulețe mici sau dă-o pe răzătoare.
Bate ouăle cu iaurtul și vanilia. Adaugă bananele, apoi încorporează făina, fulgii de ovăz și praful de copt.
Adaugă perele, nucile râșnite și fructele uscate și amestecă ușor.
Într-o tavă de chec unsă cu unt sau tapetată cu foaie de copt, pune compoziția și dă-o la cuptor pentru 50 de minute sau până când trece testul scobitorii.
Contează materialul tăvii în care coacem un preparat? Da, cu siguranță, da. Sticla este un conductor bun de căldură, de aceea anumite alimente, de exemplu cele dulci, se pot arde dacă temperatura setată e una înaltă. Tăvile de ceramică conduc căldura în mod uniform, așa că acestea sunt recomandate pentru preparatele din carne sau lasagna. Siliconul nu conduce bine căldura, de aceea este recomandat a fi folosit doar unde timpul de coace e mare, ca în cazul aluaturilor, checurilor, brioșelor etc. Tăvile de metal sunt utile atunci când sunt folosite pentru biscuiți, batoane, cookies, brownie.
Poți înlocui nucile cu migdale râșnite.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei