Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 160 de grade Celsius cu ventilație.
Taie merele mărunt sau dă-le pe răzătoare, împărțind cantitatea la 2, jumătate fiind pentru servire. Toacă nucile grosier sau mărunțește-le în blender pentru urmași începători. Taie căpșunile în 4.
Într-un bol, amestecă fulgii de ovăz, mărul, scorțișoara, semințele și un praf de sare. Toarnă laptele și amestecă totul bine. Pune compoziția într-un vas termorezistent și adaugă căpșunile deasupra.
Coace timp de 30-35 de minute, până când devine auriu și începe să fiarbă. Scoate din cuptor și amestecă ușor pentru a sparge stratul superior de ovăz. Nu te îngrijora dacă pare destul de lichid, se va îngroșa pe măsură ce se răcește.
Împarte în boluri și servește imediat, adăugând nucile, mărul și siropul de arțar.
Cel mai bun mod de a-ți începe ziua, este aducând în farfuria de mic dejun o sursă bună de fibre și una de proteine. Cele mai bune surse de fibre sunt din cerealele integrale, semințele, legumele sau fructele. Proteinele animale sunt cu valoare biologică ridicată, însă găsim și variante vegetale bune de proteine (leguminoase, nuci, semințe chia sau cânepă, cereale).
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei