Ciorbă de porc cu legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune caisele uscate într-un bol și toarnă peste ele laptele cald.
Lasă-le să se înmoaie timp de 15 minute.
Transferă amestecul într-un blender (sau un robot de bucătărie) și mixează până obții o pastă fină.
Toarnă pasta în boluri individuale, acoperă-le și pune-le în frigider și lasă-le să se răcească complet, aproximativ 1-2h.
Servește desertul rece, presărat cu fistic tocat și felii subțiri de caise uscate.
Cum se obțin caisele uscate? După ce sunt culese, sortate, spălate, sunt tăiate în două pentru a li se scoate sâmburele, apoi sunt uscate, de cele mai multe ori în mașini de uscat industriale și, mai rar, la soare. Caisele uscate concentrează mare parte din nutrienții și, implicit, beneficiile caiselor proaspete. Caisele uscate sunt bogate în fibre, potasiu sau fier, dar și în calorii, de aceea îți sugerăm să le consumi ca parte dintr-o dietă echilibrată și să optezi pentru variantele fără zahăr adăugat suplimentar. Ține cont de faptul că ele reprezintă un aliment cu risc crescut de înec, astfel încât, pentru urmași începători, îți recomandăm să le hidratezi și să le mărunțești cu atenție în blender.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei