Budincă cu caise uscate
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-o oală cu fund gros, topește la foc mic ciocolata, conserva de lapte de cocos și condimentele (scorțișoară, ghimbir, cuișoare, cardamom).
Într-un bol tapetat cu hârtie de copt (pentru a scoate mai ușor ciocolata ulterior) adaugă fructele și nucile zdrobite. Optează pentru un vas potrivit pentru congelator, cu dimensiuni aproximative de 15×15 cm.
Toarnă ciocolata topită peste fructe.
Lasă compoziția la peste noapte, până se întărește complet.
Taie în bucăți și servește.
Recomandarea generală pentru ciocolată menționează vârsta de doi ani pentru urmașii noștri. Totuși, această vârstă rămâne o simplă recomandare. În funcție de obiceiurile familiei, dar și de viziunea adulților, urmașii pot gusta sau consuma ciocolată mai devreme sau mai târziu. Ține cont însă de faptul că ciocolata neagră și, într-o proporție mai mică, ciocolata cu lapte conțin cofeină și teobromină, două substanțe care pot stimula sistemul nervos, oferind o stare de energie.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei