Budincă cu caise uscate
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-un bol, adaugă crema de brânză, muștarul Dijon, sare, piper. Amestecă bine și pune deoparte. Feliază ceapa, castravetele și roșia felii.
Prăjește feliile de pâine. Pune pe trei dintre feliile de pâine: salata, roșiile, castravetele, ceapa, ardeiul roșu, brânza și puiul. Condimentează legumele cu puțină sare. Pentru carne poți folosi rețeta noastră de aici: Shaworma la farfurie.
Unge celelalte felii de pâine cu dressingul și pune-le deasupra pentru a finaliza sandwich-urile.
Știai că denumirea de muștar vine din latinescul „mustum ardens”, traducerea fiind „must care arde”, pentru că romanii amestecau semințele de muștar cu must? Există mai multe tipuri de boabe de muștar (cele mai întâlnite sunt cele albe, maro și negre), care sunt amestecate cu diferite tipuri de oțet sau vin și condimente. Muștarul Dijon este specific regiunii Dijon din Franța și este unul dintre cele mai iuți sortimente, dar este și foarte versatil, fiind utilizat în multe preparate.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei