Vinete umplute
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Tapetează o tavă cu hârtie de copt.
Amestecă toate ingredientele într-un bol, până când amestecul devine lipicios. Cu ajutorul unei linguri, formează câte un cookie în tavă, aplatizându-l.
Coace timp de 9-12 minute, până când marginile încep să devină maro.
Lasă-le să se răcească în tava de copt. Odată ce se răcesc, vor deveni mai tari și nu se vor rupe.
Depozitează aceste cookies într-un recipient închis ermetic până la 1 săptămână.
Micile semințe comestibile din dovleac ascund o bogăție de grăsimi sănătoase, în special de tip omega-3, calciu, fier, zinc și multe vitamine. Le poți include în salate, smoothie, cookies, granola sau supe cremă. Atunci când le oferi urmașului, adaptează atât forma lor cât și a preparatului astfel încât aceasta să fie potrivită vârstei și abilităților lui. În cazul acestor cookies, oferă-le urmașilor cu vârste mai mari de 2 ani, care consumă alimente solide cu ușurință și scuipă atunci când întâlnesc o bucată peste puterile lor. Îți recomandăm să introduci pentru început semințe de dovleac simple, nu în preparate, la fel ca în cazul nucilor sau arahidelor.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei