Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Ouă umplute

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 160 de grade Celsius.

Pasul 2:

Fierbe ouăle 10 minute, din momentul în care a început să clocotească apa.

Pasul 3:

Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, coace nucile și mazărea 7-8 minute.

Pasul 4:

Taie fiecare ou pe lungime și scoate gălbenușul.

Pasul 5:

Lasă deoparte câteva bucăți de nucă pentru decor. Pasează gălbenușurile cu mazărea, nuca și sarea, până obții o pastă.

Pasul 6:

Umple fiecare jumătate de albuș cu pasta obținută.

Pasul 7:

Ornează cu bucățele de nucă tocată.

Tips & Tricks

Pentru a transforma acest preparat într-unul mai ușor de consumat de către urmași, întinde umplutura din ou pe baghețele de pâine prăjită, mărunțește albușul și adaugă-l pe această felie. Evită să oferi pentru prima dată alimente cu risc crescut de înec (cum sunt și bucățile mari de nucă), într-un mediu gălăgios, cu mulți factori care pot distrage atenția urmașului.

Te-ar putea interesa si ...

alergiile.mariei@gmail.com

Ouă fructate

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments