Baghetă de primăvară
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Topește într-o tigaie untul, apoi pune mușchiul de vită tăiat subțire și acoperă cu un capac. Lăsă 4-5 minute la foc mediu, apoi întoarce și lăsă încă 3-4 minute pe partea cealaltă.
După ce scoți mușchiul de vită, pune în untul rămas, smântâna lichidă și dă focul la minim. Adaugă muștarul, iar după 1-2 minute, adaugă și boabele de piper verde (sau piper tricolor măcinat) și lăsă să scadă la foc mic.
Într-un wok cu capac, înăbușește celelalte legume tăiate julienne, cu puțin ulei de măsline, sare, piper.
Poți oferi sosul de piper și urmașilor, însă folosește doar piper măcinat. Rezultatul nu va fi unul iute. Optează pentru smântână lichidă cu etichetă curată.
Poți folosi porumb baby, normal sau porumb fiert.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei