Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Marry me chickpeas

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Toacă usturoiul, taie grosier roșiile uscate, scurge și clătește conservele de năut. Încălzește 2 linguri de unt într-o tigaie mare sau oală, la foc mediu.

Pasul 2:

Adaugă cățeii de usturoi tocați, 1/2 linguriță de sare, oregano, fulgi de ardei iute și 1/4 linguriță de piper negru măcinat. Gătește timp de aproximativ 2 minute, până când usturoiul devine parfumat.

Pasul 3:

Amestecă roșiile uscate, 1 cană de supă de legume și două conserve de năut scurse. Continuă să gătești la foc mediu, fără capac, timp de 5 minute.

Pasul 4:

Oprește focul. Adaugă 1 cană de smântână pentru gătit, parmezan ras și 1 lingură de busuioc.

Pasul 5:

Servește preparatul cald, alături de pâine proaspătă sau lipie crocantă (prăjește o lipie pe o tigaie încălzită).

Tips & Tricks

Pentru a minimiza riscul de înec, aplatizează boabele de năut cu furculița înainte de a servi preparatul urmașilor începători.

Te-ar putea interesa si ...

Tofu ramen

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Pui aromat

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments