Tofu ramen
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Toacă usturoiul, taie grosier roșiile uscate, scurge și clătește conservele de năut. Încălzește 2 linguri de unt într-o tigaie mare sau oală, la foc mediu.
Adaugă cățeii de usturoi tocați, 1/2 linguriță de sare, oregano, fulgi de ardei iute și 1/4 linguriță de piper negru măcinat. Gătește timp de aproximativ 2 minute, până când usturoiul devine parfumat.
Amestecă roșiile uscate, 1 cană de supă de legume și două conserve de năut scurse. Continuă să gătești la foc mediu, fără capac, timp de 5 minute.
Oprește focul. Adaugă 1 cană de smântână pentru gătit, parmezan ras și 1 lingură de busuioc.
Servește preparatul cald, alături de pâine proaspătă sau lipie crocantă (prăjește o lipie pe o tigaie încălzită).
Pentru a minimiza riscul de înec, aplatizează boabele de năut cu furculița înainte de a servi preparatul urmașilor începători.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei