Masa ciobanului
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-o oală, pune la fiert quinoa cu două părți de apă. Folosește un pahar pentru a măsura. Când apa a început să fiarbă, adaugă un capac și dă focul la mic. Așteaptă 10 minute, verifică dacă apa a fost absorbită de quinoa, apoi închide focul.
Toacă ceapa, ardeiul, morcovul și broccoli-ul. Sotează-le cu 1 linguriță de ulei de măsline pentru 3-5 minute, fără a le înmuia prea tare.
Sparge oul, bate-l cu o furculiță și amestecă-l cu legumele și quinoa scursă.
Adaugă 2 linguri cu vârf de amidon de porumb.
Amestecă pentru a se lega bine și condimentează după gust.
Formează burgeri.
Gătește pe ambele părți într-o tigaie, 7- 10 minute pe fiecare parte.
Amestecă toate ingredientele pentru sos și servește alături de burgeri.
Pentru chifle delicioase, amestecă: 500 g făină, 7 g drojdie uscată, 10 g zahăr, 10 g sare, 1 linguriță turmeric, 1 ou, 50 g unt topit, 220 ml apă călduță. Taie bucăți din aluat mai mici decât dimensiunea chiflelor pe care îți dorești să le obții. Așază-le în tavă pe hârtie de copt și lasă-le acoperite cu un prosop pentru 45 min. Unge chiflele cu 1 ou bătut, apoi presară semințe de mac. Chiflele stau la cuptor, la 200 de grade Celsius, aproximativ 15 minute (vor deveni aurii).
Poți înlocui iaurtul grecesc din sos cu un iaurt vegan.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei