Supă de salată, măcriș și ștevie
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Încălzește laptele și apoi oprește focul. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Adaugă în lapte fulgii de ovăz, untul de cocos, merișoarele, 1 linguriță scorțișoară, 1 linguriță vanilie, 1 lingură de sirop de curmale și fulgii de migdale, apoi acoperă și lasă amestecul deoparte pentru 20 de minute.
Dă merele pe răzătoare. Adaugă merele rase, amestecă bine și transferă compoziția într-un vas yena.
Vasul intră la cuptor pentru 40 de minute sau până când capătă consistența unei prăjituri. Timpul poate varia în funcție de cât de înaltă este compoziția.
Lasă să se răcească. Opțional, serviți cu înghețată.
Poți înlocui laptele cu lapte vegetal.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei