Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Scurge bine conservele, dar păstrează o parte din lichidul din conserva de năut.
Într-un blender, pune toate ingredientele și mixează. În funcție de textura dorită, completează cu 2-3 linguri de lichid din conserva de năut.
Întinde hummusul pe felii de pâine crocantã.
Aquafaba sau lichidul găsit într-o conservă de năut poate înlocui cu succes oul din anumite rețete. Pentru preparatele care necesită un număr mic de ouă, folosește câteva linguri din aquafaba care vor lega ingredientele (clătite, pancakes, unele brioșe). Îngroașă sosurile cu acest lichid pentru a obține un rezultat mai cremos. De asemnea, aquafaba poate fi, cu răbdare, bătut asemenea albușului de ou pentru a prepara deserturi delicioase. Din punct de vedere nutrițional, acesta nu este un ingredient valoros, însă atunci când vorbim despre alergii la ou, aquafaba permite adaptarea unui număr mare de rețete, dovedindu-se valoros.