Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Burger vegetarian şi pituțe umplute

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Pituțe: Topește untul, amestecă toate ingredientele și formează o minge netedă și omogenă.

Pasul 2:

Lasă aluatul la dospit pentru 30 minute și după împăturește-l de 3 ori. Lasă-l iar la dospit și după 30 minute împăturește-l iar de 3 ori. Acum lasă-l la dospit până își dublează volumul. Ocupă-te de ciuperci, salată și sos între timpii de dospire.

Pasul 3:

Preîncălzește cuptorul la 220 de grade Celsius.

Pasul 4:

Împarte aluatul în 8-10 părți egale, formează bile și acoperă-le cu un prosop, apoi lasă-le să se odihnească 20-30 minute.

Pasul 5:

Presară puțin griș pe blat și întinde bilele de aluat în cercuri.

Pasul 6:

Așază-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și pune-le în cuptor pentru aproximativ 8-10 minute.

Pasul 7:

Ciuperci, sos și salată:
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.

Pasul 8:

Rupe ciupercile în fâșii subțiri și pune-le într-un castron mare.

Pasul 9:

Adaugă ulei de măsline, usturoi pudră, ceapă pudră, boia de ardei, piper, coriandru măcinat, sare și piper.

Pasul 10:

Amestecă bine ciupercile cu amestecul de condimente, întinde-le într-un singur strat pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și pune-le la cuptor timp de 10 minute.

Pasul 11:

Amestecă toate ingredientele pentru sos. Pune deoparte 3 linguri de sos.

Pasul 12:

Scoate ciupercile din cuptor și toarnă peste ele sosul, amestecând până când sunt toate acoperite.

Pasul 13:

Pune-le iar la cuptor pentru încă 8 minute pentru a se carameliza.

Pasul 14:

Dă prin răzătoare varza și morcovul și amestecă-le într-un castron cu muștar și sosul pus deoparte.

Pasul 15:

Taie pituțele pe orizontal și pune în interior, pe rând, ciupercile și salata.

Te-ar putea interesa si ...

Masa ciobanului

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments