Baghetă de primăvară
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie carnea de pui cubulețe. Curăță și toacă mărunt ceapa, ardeiul, roșiile și zdrobește cățeii de usturoi.
În puțin ulei, călește pentru 2-3 minute ceapa și ardeiul, apoi adaugă carnea de pui și usturoiul.
Când carnea de pui începe să își schimbe culoarea, adaugă orezul și lasă-l 3-4 minute până când începe să își schimbe culoarea.
Condimentează preparatul cu sare, piper, 1/2 linguriță turmeric și 1/2 linguriță chimion. Amestecă bine, apoi adaugă 2 căni de apă (500 ml) și lasă să fiarbă la foc mediu. Completează cu apă dacă este necesar.
Când orezul este aproape gata (verifică indicațiile de pe ambalajul de orez), adaugă roșiile cubulețe și lasă la fiert câteva minute.
Opțional, puteți servi cu avocado. .
Orezul Basmati are un indice glicemic mai mic în comparație cu alte tipuri de orez alb, ceea ce ajută la menținerea nivelului stabil de zahăr din sânge, ajutând astfel persoanele cu diabet. Bogat în carbohidrați complecși, orezul Basmati oferă energie o perioadă mai lungă de timp, iar conținutul său natural scăzut de grăsimi susține o dietă sănătoasă. Optează pentru varianta integrală pentru a crește și mai mult conținutul de fibre și nutrienți.
Poți înlocui pieptul de pui cu pulpe dezosate de pui.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei