Supă de salată, măcriș și ștevie
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Spală bine cartofii noi, iar dacă sunt mai mari, tăie-i în 2 sau în 4 și așază-i într-o tavă potrivită pentru cuptor.
Amestecă uleiul de măsline, oțetul balsamic și condimentele, apoi pune totul peste cartofi și dă tava la cuptorul preîncălzit la 190 de grade Celsius pentru 20 minute.
Taie capetele tari ale sparanghelului (codița din partea de jos a tijei, care are o textură tare, ațoasă). Taie restul rămas în bucăți de aproximativ 4-5cm lungime. Pune bucățile de sparanghel și roșiile cherry în tava din cuptor. Amestecă puțin înainte de a închide ușa și a lăsa încă 15 minute la cuptor preparatul.
Când acesta este gata, stoarce sucul de la o jumătate de lămâie, presară pătrunjel proaspăt tocat, parmezan, apoi amestecă. 5. Serviți cu o salată verde (salată, castraveți, ceapă verde, spanac, pătrunjel).
Sparanghelul poate unul dintre alimentele antrenament care îl ajută pe urmașul să învețe cum să muște și să mestece. Taie-l pe lung pentru a minimiza riscul de înec, lasă-l apoi să ronțăie și să învețe în timp ce se bucură de un preparat bogat în fier.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei