Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Pepene galben

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Ține pepenele la frigider înainte de a-l consuma. Pentru a minimiza riscul de înec, oferă urmașilor felii lungi, subțiri.

Tips & Tricks

Coaja pepenelui poate veni la pachet cu bacterii nedorite, de aceea îți recomandăm să speli cu mai multă atenție acest fruct înainte de a-l tăia.
Lama cuțitului poate muta aceste bacterii în pulpa pe care o consumăm. Atunci când alegi pepenele galben, privește-l și evită fructele care au coaja moale sau pete moi pe aceasta. Alege-l pe cel care are un miros plăcut, coaja fermă și care
totodată pare greu atunci când îl iei în mâini.

Te-ar putea interesa si ...

alergiile.mariei@gmail.com

Ouă fructate

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments