Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Amestecă untul cu toate condimentele, usturoiul zdrobit, sucul de lămâie și semințele de susan.
Pe o tavă tapetată cu foaie de copt, pune rondele de ananas. Unge feliile de somon
cu sosul de unt obținut, apoi pune-le deasupra ananasului.
Dă la cuptor la 180 de grade Celsius, pentru 15-20 minute. Servește cu salată de
gulii date pe răzătoare, asezonată cu ulei de măsline, sare și piper.
Dacă salata de gulie nu sună tentant pentru voi, pregătește „cartofi” prăjiți. Decojește guliile cu ajutorul unui cuțit sau a unui peeler. Taie miezul în forma unor bastonașe. Amestecă bucățile obținute cu ulei de măsline și condimentele preferate
(boia de ardei dulce, curcuma, sare sau parmezan). Așază „cartofii” într-o tavă cu hârtie de copt și lasă la cuptor, la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 30 de minute (în funcție de grosimea bucăților). Pornește ventilația în ultimele 10 minute pentru a obține un rezultat crocant.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei