Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe în apă cu sare cartofii până când aceștia sunt moi (păstrează coaja, dar
curăță-i bine înainte).
Într-o tigaie încinsă, pune feliile sau cubulețele de bacon și lasă-le la foc mic până când devin crocante.
Pas opțional: dacă folosești legume, le poți găti câteva minute în aceeași tigaie.
Bate ouăle, apoi amestecă-le cu smântâna și parmezanul. Adaugă baconul, usturoiul zdrobit, oregano și piper (pentru că baconul este destul de sărat, nu mai adăuga sare în sos).
Într-o tavă unsă cu unt sau tapetată cu hârtie de copt, pune cartofi tăiați în 4 sau în 6, printre ei, și legumele dacă alegi să le folosești. Acoperă-i cu sosul obținut.
Tava intră la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius pentru 15-18 minute.
Serviți cu o salată mare din legumele preferate sau cu murături.
0 0 votes Acordă o notă rețetei