Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: Peste noapte
Amestecă toate ingredientele și frământă bine compoziția. Adaugă apă rece, aproximativ 100ml, cât să devină
amestecul pufos. Poți folosi și apă minerală pentru un rezultat încă și mai pufos.
Lasă la frigider peste noapte și scoate-i la temperatura camerei cu jumătate de oră înainte de a-i pregăti. Frământă încă puțin aluatul pentru a-l aera. Formează micii, apoi unge-i cu puțin ulei de măsline și lasă-i la temperatura camerei, conform instrucțiunilor.
Gătește micii pe grătar sau într-o tigaie tip grill timp de 12 minute, la foc mare, întorcându-i constant.
Putem oferi preparate gătite pe grătar celor mici? Putem și nu putem. Răspunsul optim în această situație este rezumat într-un singur cuvânt: ocazional.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei