Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

„Ciocolată” albă

Durata Preparare: 1 ora

Ingrediente:

Iaurt grecesc - 200 grame
Stafide - 30 grame
Vanilie - 1 lingurițe
Fulgii de nucă de cocos - 1 linguri
Nuci - grame (opțional)
Miere - 1 lingurițe (opțional)
Scorțișoară (Ceylon) - grame (opțional)

Pași:

Pasul 1

Într-o tavă pe care să o poți pune în congelator, așază hârtie de copt.

Pasul 2

Amestecă iaurtul cu stafidele și întinde-l în strat subțire în tavă. Presară fulgii de nucă de cocos și scorțișoara dacă ai optat pentru ea.

Pasul 3

Opțional, presară nuci râșnite și stropește cu miere.

Pasul 4

Lasă tava la congelator cel puțin 1 oră, până se întărește.

Pasul 5

Rupe preparatul în bucăți și lasă-l câteva minute (2-3) la temperatura camerei înainte de a-l servi.

Tips & Tricks

Poți amesteca pudră de roșcove în iaurt pentru „ciocolată” cu lapte. Păstrează gustarea la congelator într-un recipient închis ermetic.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments