Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 45 minute
Taie peștele în forma unor dreptunghiuri. Păstrează pe cât posibil o grosime egală de aproximativ 1,5cm.
Dă fiecare bucată prin făină, apoi prin ouăle bătute, apoi prin pesmet amestecat cu pătrunjel, cardamom, sare, piper.
Așază peștele pe o tavă cu hârtie de copt. Unge-le cu ulei de măsline.
Tava intră la cuptor, la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație, pentru aproximativ 20 de minute (în funcție de grosimea peștelui și de cât de rapid se rumenește crusta acestuia). Îi poți găti și în tigaie cu puțin ulei, câte 2 minute pe fiecare parte.
Fierbe orezul conform instrucțiunilor.
Pentru sos, topește untul într-o tigaie. Gătește usturoiul și menta tocate mărunt. Adaugă ghimbirul. Adaugă răcit, amestecă iaurtul în sos.
Fani fish fingers? Dublează cantitățile și congelează jumătate din baghețele înainte de a le găti. Lasă-le pe hârtie de copt, la congelator, până se întăresc, apoi
depozitează-le într-o caserolă. Pentru a le găti, pune-le direct la cuptor, la 200 de grade Celsius.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei