Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 30 minute
Spală și curăță fructele de mare.
Într-o tigaie antiaderentă, pune untul șiusturoiul tocat mărunt. Când untul s-atopit aproape de tot, dă focul mai mic,
adaugă creveții și scoicile.
Gătește pentru 4 minute, mișcând des tigaia.
Toarnă 1 lingură de suc de lâmâie deasupra, continuând să miști tigaia încă 20-30 de secunde.
Închide focul, presără pătrunjel proaspăt deasupra.
Pregătește verdeața pentru salată, taie roșiile cherry sferturi și amestecă totul cu dressingul indicat (ulei de măsline, lămâie, busuioc, condimente, mix semințe).
Așază fructele de mare deasupra salatei. Serviți cu foccacia.
Bogate în nutrienți și des utilizate în preparate, fructele de mare gătite corespunzător pot fi oferite urmașilor. Întrucât acestea prezintă un risc de înec crescut, până la dezvoltarea abilităților necesare, taie creveții pe lung, apoi toacă-i mărunt. Scoicile pot fi de asemenea tocate înainte de a fi servite.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei