Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 1 ora 45 minute
Într-o oală, pune 3 litri de apă, dafinul și carnea la fiert (carnea să fie decongelată și lăsată la temperatura camerei). Lasă să fiarbă, la foc mic, aproximativ 1h-1h jumătate (testează carnea), spumând când este nevoie. Când este gata, scoate-o, las-o la rãcit, taie-o de pe os şi mãrunțeşte-o.
Adaugă ceapa, morcovul, ardeiul, pătrunjelul, țelina, tocate mărunt și lasă la fiert pentru 15-20 minute.
Adaugă cartoful, mazărea, pasta de tomate, sarea și piperul, lasă încă 15 minute.
Adaugă verdeața tocată și între timp încorporează bine gãlbenuşurile cu smântâna. Adaugă un polonic de ciorbă
peste combinație și varsă treptat în ciorbă, în timp ce amesteci în ea. Lasă la fiert încă 5 minute.
Pentru urmașii cu vârste mai mici, autodiversificați, poți servi legumele și carnea din ciorbă pe o farfurie, iar zeama într-un pahar.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei