Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 45 minute
Spală căpșunile și taie-le în două.
Bate albușurile spumă cu un praf de sare.
Topește untul.
Amestecă gălbenușurile cu uleiul, siropul de arțar și vanilia, apoi încorporează-le peste albușuri amestecând cu o spatulă.
Amestecă făina cu praful de copt și adaugă totul cu grijă în compoziție pentru a păstra textura aerată.
Toarnă compoziția într-o tavă pe hârtie de copt, niveleaz-o cu o spatulă, apoi adaugă căpșunile din loc în loc.
Dă tava la cuptorul preîncălzit la 170 de grade Celsius pentru aproximativ 40 minute, până trece testul scobitorii.
Dacã vrei sã transformi tarta într-un desert, poți folosi o cupã de înghețatã. Varianta de înghețatã din imagine conține 300g cãpşuni, o bananã medie, jumãtate de avocado, miere şi partea solidã dintr-o conservã de cocos. Trebuie lãsatã la congelator cel puțin 3 ore.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei