Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 30 minute
Usucă năutul scurs și spălat din conservă pe servețele absorbante.
Amestecă năutul cu uleiul de măsline și condimentele preferate, apoi așază-l pe tavă în așa fel încât să nu se suprapună boabele.
Dă la cuptor la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație, timp de aproximativ 20 minute, scuturând tava la jumătatea timpului. Modifică timpul în funcție de textura pe care o dorești (mai mult timp, năut mai crocant).
Asemenea popcornului, această rețetă se poate transforma într-o gustare rapidă de savurat în timpul unui film. Poți amesteca năutul cu fasole roșie, mazăre și chiar adăuga câteva nuci. Pentru urmași, se impun aceleași recomandări ca în cazul floricelelor de porumb: oferă-le după vârsta de 2/3 ani, doar dacă urmașul
respectă regulile de siguranță din cadrul mesei și dacă este pregătit, judecând după abilitatea sa de a mesteca temeininc alimentele și a scuipa bucățile dificil de gestionat.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei