Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 30 minute
Călește în apă și ulei de măsline ceapa, usturoiul și nucile râșnite dacă ai optat pentru acestea. După 1-2 minute, adaugă morcovul dat prin răzătoare și lasă încă 1 minut pe foc.
Adaugă apoi mazărea și o cană de apă. Lasă la fiert la foc potrivit pentru aproximativ 15 minute (mai puțin dacă
mazărea a fost deja gătită).
Adaugă sucul de roșii și condimentează după gust. Lasă la fiert la foc mic încă 5 minute.
Servește cu mărar proaspăt tocat și snițelele rămase de la cina de vineri.
Nucile sunt un mod rapid de a adăuga nutrienți și un gust deosebit preparatelor. Atunci când vrei ca gustul acestora să iasă în evidență, gătește-le câteva minute la cuptor, apoi râșnește-le sau adaugă-le în oală în momentul de început în care călești o parte din alimente.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei