Salată caldă pentru seri geroase
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Taie carnea de vită în cubulețe de aproximativ 2 cm, dă usturoiul și untul pe răzătoare. Amestecă vita cu restul ingredientelor. Lasă la frigider.
Taie conopida în buchețele mici și opărește-le 3 minute în apă care fierbe. Scurge apa și lasă conopida să se răcească.
Folosește un blender și amestecă ingredientele pentru hummus. Adaugă încă o lingură de ulei dacă preferi o textură mai cremoasă.
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Amestecă bucățelele de conopidă cu restul ingredientelor pentru aceasta.
Pune conopida pe o jumătate de tavă, iar vita pe cealaltă jumătate. Acoperă totul cu hârtie de copt. Tava intră la cuptor pentru aproximativ 20 de minute. La jumătatea timpului, scoate hârtia de copt.
Pe farfurie, adaugă 3 linguri de hummus, deasupra conopidă și vită. Stropește cu miere amestecată cu oțet balsamic.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei