Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 30 minute
Fierbe pastele tagliatelle conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Taie felii pieptul de pui și condimentează-l cu sare, piper, oregano și cimbru. Apoi pune-l într-o tigaie încinsă la foc mediu spre mic. Lasă-l 5-6 minute pe fiecare parte.
Când pieptul de pui este făcut, scoate-l pe o farfurie. În tigaia încălzită, pune uleiul de măsline (sau cubulețul de unt), usturoiul zdrobit și opțional fulgii de chilli. După 2 minute, adaugă roșiile uscate tăiate în 2 și lasă încă 2-3 minute.
Stinge totul cu o cană de apă sau supă. Când amestecul începe să fiarbă, adaugă smânâna și parmezanul ras. Lasă 1-2 minute, apoi adaugă spanacul spălat și tăiat.
Condimentează după gust și în 4-5 minute după ce ai pus spanacul, pune puiul înapoi în sos. Lasă încă 2 minute pentru a se îmbina aromele.
Pentru o alternativă lipsită de alergeni, folosește rețeta pentru smântână din ovăz fără gluten. În locul parmezanului, presară fulgi de drojdie inactivă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei