Salată caldă pentru seri geroase
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Curăță cartofii și taie-i în cubulețe. Fierbe-i în apă cu sare aproximativ 25 de minute.
Bate bucățile de carne, în acelaşi mod în care procedezi şi la snițele. Condimentează-le cu ulei de mǎsline, sare, piper, puțin usturoi granulat şi boia dulce.
Zdrobește cartofii și mixează cu laptele și untul. Păstrează din apa în care au fiert cartofii ca să o folosești pentru a regla consistența piureului. Sărează după gust.
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Taie bananele în două, apoi separă fiecare jumătate în 3 bucăți (este suficient să apeși cu degetul pe mijloc și fructul se va separa).
Ruleazǎ o bucatǎ de bananǎ într-o bucatǎ de pulpǎ de pui, dupǎ care ruleazǎ într-o felie de bacon/prosciutto. Prinde ruloul cu scobitori.
Aşazǎ rulourile într-un vas yena sau pe o tavǎ tapetatǎ cu hârtie de copt, acoperǎ cu hârtie de copt, apoi folie de aluminiu.
Tava intră în cuptor pentru aproximativ 45 minute.
Dupǎ cele 45 minute, scoate foliile de deasupra, scurge excesul şi mai lasǎ la cuptor, cu ventilația pornită, pânǎ se rumenesc.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei