Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Iaurt cu quinoa crocantă și căpșuni

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Lasă quinoa la hidratat în apă călduță cât să o acopere bine pentru 10 minute.

Pasul 2:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație.

Pasul 3:

Scurge apa din quinoa și amestecă restul ingredientelor (fără iaurt și căpșuni).

Pasul 4:

Unge hârtia de copt cu puțin ulei și așaz-o pe o tavă. Cu ajutorul unei linguri, întinde compoziția în tavă într-un strat de 0,5cm.

Pasul 5:

Lasă totul la cuptor 10 de minute, până devine maro închis.

Pasul 6:

Rupe quinoa în bucățele, servește cu iaurt și căpșuni proaspete.

Tips & Tricks

Poți păstra quinoa crocantă într-un recipient închis ermetic până la 5 zile. Luați-o cu voi în parc pe post de gustare sau consumați-o dimineața atunci când vă este poftă de lapte cu cereale.

Te-ar putea interesa si ...

Masa ciobanului

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments