Masa ciobanului
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Încorporează drojdia uscatǎ, sarea și condimentele în fǎinǎ. Adaugă uleiul, apoi apă călduță treptat, amestecând după fiecare pas. Frământă aluatul. Dacă acesta este foarte lipicios, completează cu puțină făină.
Pune aluatul într-un bol uns cu puțin ulei și lasă-l la dospit cel puțin o oră. Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius.
Împarte aluatul în 2 părți egale. Întinde aluatul în forma tăvilor de cuptor.
Unge ambele blaturi cu sosul de roșii, adaugă porumbul, cașcavalul dat prin răzătoare, mozzarella, măslinele și ceapa tăiate rondele.
Pune tăvile în cuptor. După 15 minute, schimbă locul tăvilor (cea de sus este mutată pe rândul de jos).
Lasă tăvile încă 15 minute, timp în care scoate miezul din avocado, taie-l felii, amestecă-l cu o lingură de suc de lămâie și 1 linguriță de busuioc.
Așază feliile de avocado pe pizza și lasă tăvile încă 10 minute la cuptor, la jumătatea timpului, inversând pozițiile pentru a se coace uniform.
Pentru gustarea din ziua următoare, stropește pizza cu puțină apă înainte de a o încălzi la cuptor.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei