Stufat de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Toacă ceapa și usturoiul. Taie cubulețe morcovii și ardeiul.
Pune la călit ceapa și usturoiul tăiate mărunt. După câteva minute, adaugă morcovii și ardeiul și 1/3 cană de apă. Condimentează cu sare, piper, chilli. Lasă la foc mic să se înăbușească. Taie cubulețe dovlecelul.
După aproximativ 7-8 minute, adaugă și dovlecelul.
Când legumele sunt aproape fierte, adaugă roșiile și sucul de roșii, rozmarinul și frunzele de busuioc tocate și lasă la fiert încă 2-3 minute după ce a dat în clocot.
Amestecă pastele fierte în sosul și lasă totul la fiert încă 2 minute.
Servește cu fulgi de drojdie presărați deasupra.
Dacă plănuiți să consumați în două zile diferite acest preparat, congelează jumătate din sos într-o pungă de plastic care poate fi sigilată. Atunci când vrei să îl folosești, fierbe apă și scufundă punga în ea pentru decongelare rapidă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei