Salată caldă pentru seri geroase
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Întinde alunele de pădure pe hârtie de copt și pune tava la cuptor, la 200 de grade Celsius, pentru 6 minute.
În acest timp, pune stafidele la hidratat într-o cană cu apă caldă cât să le acopere.
Pune alunele într-un prosop de bucătărie și „masează-le” pentru a îndepărta coaja acestora. Rezultatul nu trebuie să fie perfect, dar scoate cât de multă coajă poți pentru a evita un rezultat amărui.
Scoate cu ajutorul unei lingurițe stafidele din apă și pune-le alături de restul ingredientelor într-un blender. Pentru a obține consistența dorită, adaugă două, trei linguri din apa în care au stat stafidele (sau apă călduță).
Depozitează crema de ciocolată într-un borcan închis ermetic, până la o săptămână.
Această „Nutella” de casă poate fi realizată cu o varietate de nuci. Pentru un gust deosebit, optează pentru nuci pecan, iar pentru o aromă mai subtilă, alege caju.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei