Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Crap cu sparanghel și sos marocan

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Toacă pătrunjelul și coriandrul, pisează usturoiul și amestecă bine ingredientele pentru sos într-un bol.

Pasul 2:

Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, pune fileurile de pește, printre ele adaugă sparanghelul (taie capătul tare) și roșiile. Adaugă sosul uniform peste pește și legume (poţi folosi o pensulă).

Pasul 3:

Dă la cuptor pentru 20-25 de minute, până când peştele este gătit.

Tips & Tricks

Sparanghelul poate fi servit ca atare urmaşilor dacă este gătit până când devine moale. Totuşi, partea inferioară a acestuia poate rămâne tare. De aceea, îţi recomandăm să tai tija pe lung pentru a evita forma rotundă şi a minimiza astfel riscul de înec. Înainte de a-l găti, depozitează sparanghelul în frigider, într-un pahar cu apă şi consumaţi-l cât mai aproape de momentul în care l-aţi cumpărat.

Te-ar putea interesa si ...

Masa ciobanului

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments