Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Prăjiturã cu fasole

Durata Preparare: 45 minute

Ingrediente:

Fasole albă - 500 grame
Fulgii de ovăz - 80 grame
Praf de copt - 1/2 lingurițe
Bicarbonat de sodiu - 1 vârf de cuțit
Unt - 30 grame
Curmale - 10 bucăți
Sare - 1 vârf de cuțit
Nuci - 3 linguri
Vanilie - 1 lingurițe
Zahăr brut - 1 linguri

Pași:

Pasul 1

Fierbe fasolea. Dacă ai optat pentru fasole la conservă, scurge lichidul regăsit acolo.

Pasul 2

Râșnește nuca.

Pasul 3

Amestecă în blender următoarele ingrediente, în ordine: curmalele, nuca, fasolea.

Pasul 4

Adaugă restul ingredientelor. În cazul în care blenderul nu este suficient de ncăpător, poți transfera totul într-un bol
și amesteca bine cu ajutorul unei furculițe.

Pasul 5

Așază compoziţia într-un strat subțire, de 1cm, pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Pasul 6

Coace la cuptor, la 200 de grade Celsius, funcţia cu ventilaţie, pentru 35 de minute (până când devine aurie).

Tips & Tricks

Gustările pot fi un bun prilej pentru a (re)introduce alimente în dieta urmaşului tău. Pregăteşte prăjiturile în echipă şi introdu în aluaturile voastre dulci alimente precum: leguminoase, morcov, sfeclă, cartof dulce.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments