Masa ciobanului
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune pieptul de pui la fiert, pentru aproximativ 25 de minute, apoi mărunțește-l cu ajutorul unui cuțit.
Dă pe răzătoare țelina, stropește-o cu sucul de lămâie. Poți mărunți mai rapid țelina cu ajutorul blenderului/ chopperului.
Adaugă iaurtul grecesc, muștarul și condimentează după gust. Opțional, poți adăuga ceapă roșie tocată mărunt.
Serveşte pe felii de pâine prăjită sau în lipie.
Fără să realizăm, putem transmite urmașilor noștri reticența pe care o simțim față de un anumit preparat. Din fericire, fără să realizăm, putem transmite și entuziasm, curiozitate, dorința de a încerca lucruri noi. Înainte să vă așezați la masă, propune-ți să fii cel care transmite bucuria de a avea parte de un meniu diversificat.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei